NC senior Nes + Ung. Holmenkollrenn + andre renn

Postet av Marianne Sveen den 24. Jan 2024


NC senior Nes ble arrangeres den 2.-4. februar med distansene fri sprint - fri - klassisk.  For info/startlister/resultater om arrangementet se link over. Etter en sterk 4. pl i prolog og vinner av kvartfinaleheatet sitt manglet Johanne H. Harviken bare 3-4 hundredeler for å gå videre fra semi til finale, veldig synd etter god gjennomføring, endte totalt på en fin 9.pl. For Johanne ble det 15. pl lørdag og en sterk 6. pl. søndag. Carina Sveen gikk også med en 47. pl på søndag som beste resultat.

For 13-14 år var det Ungdommens Holmenkollrenn med distanserenn i klassisk lørdag og fristil søndag. Dette var årets høydepunkt for disse årskullene og Simen Aas Krogsæter J13 imponerte med 8. pl lørdag og 6. pl. søndag, gode prestasjoner også av Ingeborg Låte J13 med 22. og 34. pl. 

4. febr arrangerte Magnor UL det tradisjonelle Krystalrennet i fristil. SIL stilte bare med en løper Peder Hagen som vant G16.

Stenfjellrunden ble arrangeres 3. febr av Vang SF på Gåsbu som er et fint renn for våre turløpere og det er også KM langdistanse for juniorer. Her er resultatene  og SIL sin raskeste var Sigurd Nordaas på tiden 2.17.18

BRA JOBBET AV ALLE VÅRE LØPERE I HELGA PÅ DE FORSKJELLIGE ARRANGEMENTENE!!!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.