KARUSELLRENN 2022

Postet av Marianne Sveen den 4. Jan 2022

VELKOMMEN TIL KARUSELLRENNSESONGEN 2022!
Første renn i årets karusellrennsesong blir mandag 10. januar. Vi har planlagt med 10 karusellrenn, fordelt på fristil, klassisk og langrennscross. Dette blir gøy!
PÅMELDING:
Vi fikk gode erfaringer med digital påmelding i fjor og fortsetter med dette også i år. Det betyr at alle må ha en profil på https://minidrett.nif.no/. Øverst til høyre kan du logge inn om du allerede har en profil, eller du kan trykke ny profil og registrere deg selv. Deretter kan du legge til familiemedlemmer, det vil si dine barn.
Påmeldingen for første karusellrenn åpner tirsdag 4. januar og det vil komme med mer informasjon om hvordan dette gjøres! For dere som har meldt dere på renn tidligere, vil det foregå på samme måte, som for kretsrenn og regionale renn:-) Virker dette komplisert, så skal vi uansett hjelpe dere alle, slik at alle som har lyst, skal få gå karusellrenn!!
Mer informasjon kommer!

Les 
Smittevernregler KARUSELLRENN 2022.pdf
DUGNAD:
Vi trenger litt hjelp til gjennomføring av karusellrenn - vi har tidtaker, speaker, løypekjørere og ansvarlig for de enkelte renn. Så i all hovedsak trenger vi dere som kan bistå på stadion (klargjøring), parkering, starter, utlevering av startnummer og mottak av startnummer. Det hadde vært strålende om dere som kan bistå, kan ta kontakt med Lene Faraasen på mail lenefaraasen@gmail.com. Skriv gjerne på ønsket dato og gjerne flere datoer;-). Funksjoner kan vi fordele.
Alle er hjertelig velkomne og du behøver ikke å være medlem for å delta på karusellrennene - VI GLEDER OSS TIL OPPSTART AV KARUSELLRENNSESONGEN 2022 - VELKOMMEN!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.