Karusellrenn 15. januar AVLYST

Postet av Marianne Sveen den 15. Jan 2024

Rekordpåmelding med 196 påmeldte til sesongens første renn i FRAM Karusellen, STARTLISTENE ER KLARE og kveldens stilart er FRISTIL!!  Avlyst pga kulde🥶

Vi setter ny påmeldingsrekord allerede på sesongens første karusellrenn og det synes vi er veldig moro!

Vi ber dere om følgende:

  1. Se igjennom startlistene og sjekk både startnummer og startliste for feil. Er det feil - send meg en PM eller mail før kl. 14, så fikser vi dette! Legg merke til at det er to arkfaner - en for flat løype og en for kupert!

  2. Startnummerutdeling er på toppen av monsterbakken/bakken opp til stadion, HUSK PÅ DITT BARNS STARTNUMMER. Så går utdelingen raskere. Vi vil også henge opp startlister, slik at alle finner sitt startnummer.

  3. Utdeling av startnummer starter kl. 1715, for alle, men det fungerer aller best om de som skal gå kupert løype henter sine startnummer fra kl. 1750 og utover.

  4. I kveld er det skate som står på programmet, men for de som skal gå flate løyper setter vi også spor, slik at det blir gode løyper for de minste å gå i.

  5. Det er dessverre fortsatt kaldt, men enn så lenge planlegger vi med og håper at vi kan gjennomføre kveldens karusellrenn. Men er det kaldere enn anbefalt kuldegrense på -15, på skistadion, vil melding bli lagt ut her kl. 16, men vi følger utviklingen og fortsatt stiger temperaturen på Søbakken!

Ta kontakt om dere har spørsmål - vi gleder oss til å starte opp KARUSELLRENN-sesongen igjen og håper at værgudene er med oss!!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.