FRAM karusellen 2024

Postet av Marianne Sveen den 8. Jan 2024

VELKOMMEN TIL FRAM Karusellen og karusellrennsesongen 2024!
Etter å ha måttet avlyse første renn i årets FRAM Karusell forrige mandag krysser vi fingrene for at kulda holder seg innenfor grensa og at det blir renn i kveld som skal gå i fristil. 

Vi har planlagt med 10 karusellrenn, fordelt på fristil, klassisk og langrensscross. Vi gleder oss - dette blir gøy!

PÅMELDING: Vi har svært god erfaring med digital påmelding og fortsetter med dette også i år. Det betyr at alle kan melder seg på denne PÅMELDINGSLINKEN.   Her er egen 
demovideo for de som ikke har brukt isonen.no tidligere. Husk at frist for påmelding er søndag kl. 18. Startlistene blir publisert søndag kveld/mandag morgen. For dere som har meldt dere på renn tidligere, vil det foregå på samme måte, som for kretsrenn og regionale renn:-)Virker dette komplisert, ta kontakt, så skal vi uansett hjelpe dere alle, slik at alle som har lyst, skal få gå karusellrenn.  Skulle det ble avlysning pga kulde/forhold returnerer SIL alle påmeldingene i Vipps, og det vil bli åpnet for ny påmelding uka etter:-)

VELKOMMEN! Alle er hjertelig velkomne og du behøver ikke å være medlem for å delta på karusellrennene!!VI GLEDER OSS TIL OPPSTART AV FRAM Karusellen 2024 - VELKOMMEN!

Kan være et bilde av 4 personer og tekst
Alle reaksjoner:44Du, Monica Storsveen, Rune Alme og 41 andre

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.