MILJØSAMLING 2023 - Oppdatert!

Postet av Marianne Sveen den 4. Sep 2023


Nå er det kun noen få dager igjen før avreise til Sälen og årets MILJØSAMLING.

Her er Info Sälen 2023.pdf der dere finner all informasjon, program og leilighetsfordeling, dvs. hvem som skal bo i de enkelte leiligheter.

Også i år har vi utpekt leilighetssjefer i ungdomsleilighetene, hos jentene er det Sanna og Helle som er sjefer og Peder er sjef hos gutta. I de øvrige leilighetene regner jeg med at dette ordner seg selv.

Det er bare å ta kontakt om det er noe dere lurer på eller om det er noe feil i noen av listene!

Utstyret pakkes denne uka, styret og trenerne er klare og vi gleder oss - dette blir moro!

108 PÅMELDTE OG KLARE FOR ÅRETS MILJØSAMLING I SÄLEN OG DET ER UTROLIG GØY!!På tirsdag vil vi legge ut informasjon om leilighetsfordeling, pakkeliste, program samt en oversikt over leilighetssjefer i de ulike ungdomsleiligheter (gjelder de eldste utøverne våre)!Før den tid ber vi alle påmeldte betale(vippse) deltakeravgiften, dvs kr 750,- per person for våre medlemmer og kr 1050 for ikke medlemmer. Det er ikke for sent å melde seg inn i klubben om man ønsker medlemsprisen. 

Det er ikke for sent å melde seg inn i klubben om man ønsker medlemsprisen. Det kan gjøres her: https://www.strandbygda.no/p/13752/bli-medlem

MERK FØLGENDE:

  • Innbetalingen skal skje per vipps til Strandbygda IL #126714 (eller bruk qr-koden under)

  • Gå inn på kategorien MIJØSAMLING 2023

  • Merk innbetalingen med navn på hvem eller hvilke familie innbetalingen gjelder for.

  • De som er trenere skal ikke betale!

Ta kontakt om dere har spørsmål - vi gleder oss veldig til å reise på tur!

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

PÅMELDINGEN ER ÅPNET TIL MILJØSAMLINGEN I SÄLEN 22. - 24. SEPTEMBER!

Vi i Strandbygda Ski inviterer igjen til klubbens tradisjonelle MILJØSAMLING i Sälen, Lindvallen , for store og små skiløpere med søsken, foreldre og gjesteløpere!
 
 Vi har reservert plass til 120 personer i leiligheter med 8 og 10 senger. Pris per deltaker/medlem er kr 750,- for hele helgen, gratis for barn under 3 år. Prisen inkluderer to overnattinger og felles lunsj fra varm grill lørdag og sluttvask søndag etter avreise. For de som ikke er medlemmer er prisen kr 1 050,- per person for hele helgen (det er gunstig å være familiemedlem, så oppdater gjerne medlemskapet).
 
Bindende påmelding til Lene Faraasen på lenefaraasen@gmail.com innen tirsdag 12. september.
 
 
Påmeldingen må inneholde fornavn, etternavn og fødselsår på alle du melder på. Om det er spesielle hensyn vi bør ta, noter også dette i mailen.
 
 Alle skiløpere som er født i 2011 og tidligere, vil få tilbud om å bo i egne ungdomsleiligheter, det vil si at de lager mat og ordner seg selv. Det har tradisjonelt vært veldig populært og vi som foreldre deler da en større leilighet. Fordeling på leiligheter vil bli lagt ut etter at påmeldingsfristen er gått ut.
 
 Dersom noen ønsker å ha med seg en gjesteløper, er det bare hyggelig.
 
 For de som ikke har vært med før så vil det bli en aktiv helg med blant annet MESTERMØTET lørdag formiddag, grill og sosialt samvær midt på dagen lørdag, trening/tilvenning på rulleski, fjelltur, bading i bassenget for de yngste, premieutdeling lørdag kveld og mye mer. 

Vi vil legge ut program, pakkelister, oversikt over leiligheter med mer jevnlig fremover. Men bare ta kontakt om dere har spørsmål - vi skal svare så godt vi kan!
 
 Velkomment til en aktiv og sosial helg i Sälen sammen med venner fra STRANDBYGDA SKI!!

Vi gleder oss!!

På vegne av alle oss i styret i Strandbygda IL

Lene Faraasen

(mobil 95077636)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.