MILJØSAMLING 2022

Postet av Marianne Sveen den 26. Aug 2022

23. - 25. september i Sälen!

Vi i Strandbygda Ski inviterer igjen til klubbens tradisjonelle MILJØSAMLING i Sälen, Lindvallen , for store og små skiløpere med søsken og foreldre!
 
 Vi har reservert plass til 150 personer i leiligheter med 8 og 10 senger. Pris per deltaker/medlem er kr 600,- for hele helgen, gratis for barn under 3 år. Prisen inkluderer to overnattinger og  felles middag lørdag kveld og sluttvask søndag etter avreise. For de som ikke er medlemmer er prisen kr 900,- per person (det er gunstig å være familiemedlem, så oppdater gjerne medlemskapet).
 
Bindende påmelding til Lene Faraasen på lenefaraasen@gmail.com innen tirsdag 13. september.
 
Påmeldingen må inneholde fornavn, etternavn og fødselsår på alle du melder på. Om det er spesielle hensyn vi bør ta, noter også dette i mailen.
 
Alle skiløpere som er 13 år og eldre plasserer vi i egne leiligheter, det vil si at de lager mat og ordner seg selv. Det har tradisjonelt vært veldig populært og vi som foreldre deler da en større leilighet. Fordeling på leiligheter vil bli lagt ut etter at påmeldingsfristen er gått ut.
 
Dersom noen ønsker å ha med seg en gjesteløper, er det bare hyggelig.
 
For de som ikke har vært med før så vil det bli en aktiv helg med blant annet MESTERMØTET lørdag formiddag, trening/tilvenning på rulleski, fjelltur, bading i bassenget for de yngste, middag med premieutdeling, sosialt samvær og mye mer. 

Vi vil legge ut program, pakkelister, oversikt over leiligheter med mer jevnlig fremover. Men bare ta kontakt om dere har spørsmål - vi skal svare så godt vi kan!
 
Velkomment til en aktiv og sosial helg i Sälen sammen med venner fra STRANDBYGDA SKI!!

Vi gleder oss!!


 På vegne av alle oss i styret i Strandbygda IL

Lene Faraasen

(mobil 95077636)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.