Samlingsplan 2022-23

Postet av Marianne Sveen den 24. Mai 2022

SAMLINGSPLAN langrenn/kombinert STRANDBYGDA IL våren, sommeren og høsten 2022
Da er Samlingsplan SIL 2022 - 2023.pdf til klubben samkjørt med kretsens samlingsplan og vår sportslige leder, sammen med trenerne på de eldste gruppene har satt sammen noe vi mener er en god plan til våre utøvere. Sett av helgene som gjelder for deg eller dine utøvere. Detaljert informasjon om de ulik samlinger vil bli lagt ut fortløpende, foreløpig ber vi dere huske på følgende:

 Til informasjon har vi i styret besluttet at vi dekker 50 % av deltakerkostnadene på krets-/interkretssamlingene for våre utøvere, fra 13 år og oppover (ikke dagsamlingene og samlingen på Rena), i tillegg dekker vi alle kostnader for våre trenere.  Miljøsamlingen er sterkt subsidiert av klubben. Målet er at kostnaden for deltakelse på aktiviteter i regi av klubben, skal være så lav som mulig for den enkelte. Vi kommer tilbake til informasjon om dette etterhvert som påmeldingen til de ulike samlinger legges ut.
 
Håper dette gir dere en god oversikt over samlingene denne sesongen - ta kontakt med Ulf Erik Strand eller Lene Faraasen om dere har spørsmål!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.