Birken løping

Postet av Marianne Sveen den 17. Aug 2021

Birken løp arrangeres med løyper for barn/ungdom fredag 3. sept og Birkebeinerløpet/Halvbirken for 16 år og eldre lørdag 4. sept.  Endelig en mulighet til å kunne være med på et større arrangement, er begrenset til 5000 deltakere så ikke drøy for lenge med påmelding! Her er Praktisk info

Koronainfo:

BarneBirken løp og UngdomsBirken løp  Dette er et lokalt arrangement, og som foresatt trenger man ikke fremvise koronasertifikat. Barn er unntatt reglementet om koronasertifikat og test.

Koronasertifikat
Alle deltakere i Birkebeinerløpet må fremvise koronasertifikat, eller negativ test innen det siste døgnet, ved henting av startnummer. Dere vil da få et armbånd som viser at dere er friske, og får med det tilgang til startsonen.
Sjåfører, heiagjeng mm trenger ikke koronasertifikat, men får ikke komme inn i startsonen.
For Sport 1-messen på Lillehammer gjelder vanlige regler som i butikk. Messen vil ligge utenfor den sikre sonen i målområdet ved Håkons Hall.

De som ikke er vaksinerte kan testet på stedet. Dette er gratis for deltakerne. Det tar omtrent et kvarter å få svar på testen, så legg inn litt ekstra tid i år.

Les mer om koronasertifikat på helsenorge.no

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.