Sesongoversikt skirenn 2020-2021

Postet av Marianne Sveen den 30. Nov 2020

Det nærmer seg sesongstart også for våre yngre utøvere. Første renn i Hedmarkscupen (tidligere Sjusjøcup) er utsatt, men tirsdag 1. desember åpner påmeldingene til de fire rennene i Tour de Hedmarken. 

Det kan i vinter være lurt å melde seg på så snart som mulig etter at påmeldingene åpner. Dette da smittevernsituasjonen gjør at det pr i dag er deltakerbegrensning på skirenn. Enkelte skirenn kan også få begrensninger i antall voksne som får tilgang til stadionområdet, og det vil i så fall kreves påmelding/registrering for voksne/støttepersonell som skal ha tilgang til stadionområdet. Dersom det viser seg at ikke alle voksne fra klubben får tilgang til stadionområdet, vil klubben ta ansvar for å finne en løsning for dette når man ser påmeldingen til rennet. Alle våre løpere skal få den hjelpen de trenger på stadion før og etter skirenn.

 Påmelding til kretsrenn gjøres via www.minidrett.no. Kretsrenn har klasser fra 8 år (f. 2013) og eldre. Utøveren tilhører den klassen som tilsvarer den alderen utøveren oppnår i løpet av 2021.

Oppdatert terminliste finnes på www.skiforbundet.no. Det skjer stadig endringer på terminlista, men her er en oversikt sesongen 2020_2021.pdf over de meste aktuelle skirennene i vinter slik de er oppført på terminlista pr 29.11.2020.

 

Mvh

Ulf Erik Strand, tlf. 41443651

Sportslig leder, Strandbygda IL


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.