Informasjon/prøving av klubbtøy

Postet av Marianne Sveen den 20. Sep 2019


PRØVING AV KLUBBTØY!
Vi har mottatt en prøvekolleksjon på klubbtøy (ikke i klubbfarger) i de fleste størrelser fra Bjørn Dæhlie. Dette kan nå prøves i kjelleren på Hagen Sport, Amfi Elverum, frem til torsdag 3. oktober. Informasjon om bestilling kommer senere. Obs: klubbtøyet leveres i junior (128-164), herre- og damestørrelser.

De som har vokst ut av sitt klubbtøy før det er utslitt, oppfordres til å legge det ut for salg her på FB-siden til Strandbygda.

Det som kan prøves er overtrekksjakker, vester, racingdresser (todelt for junior og heldress for damer og herrer) og lue/pannebånd.

BJØRN DÆHLIE NY LEVERANDØR AV KLUBBTØY!

Styret i Strandbygda er opptatt av å holde kostnadene nede for hvert enkelt medlem og ett av flere områder vi har jobbet med er klubbtøy. Vi har i vår og sommer hatt dialog og møter med tre leverandører av klubbtøy, alle solide og seriøse leverandører. 

Vi fikk gode tilbud og har gått igjennom deler av kolleksjonen fra samtlige. Det vil si at både pris, kvalitet og funksjon er vurdert. Valget vårt falt tilslutt på BJØRN DÆHLIE og hovedbegrunnelsen for å gå til det skritt å skifte leverandør er at BJØRN DÆHLIE kunne tilby en noe lavere prisprofil på barne- og ungdomskolleksjonen enn de to andre, ved siden av at BJØRN DÆHLIE hadde en kolleksjon vi synes var spennende og interessant. For øvrig er prisene stort sett like, men kolleksjonene varierer noe. 

For de som skal bestille nytt klubbtøy vil vi invitere til to kvelder, hvor dere vil få mulighet til å prøve kolleksjonen. Det betyr størrelser, da størrelsene kan variere litt i forhold til tidligere.

Vi vil utvide kolleksjonen noe, med blant annet en hettejakke og en podiumlue (litt tykkere lue), som kan være interessant for utøvere, men også for støtteapparatet. Hele kolleksjonen vil bli presentert når vi legger ut oversikt over hva som kan bestilles. 

Strandbygda er opptatt av og har fokus på gjenbruk – derfor vil den nye kolleksjonen fra BJØRN DÆHLIE være så lik som mulig den kolleksjonen vi har tilbudt tidligere. Vi oppfordrer fortsatt sterkt til å kjøpe brukt!

For styret i SIL
 Lene FaraasenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.