Info miljøsamling Sälen 20.-22. sept

Postet av Marianne Sveen den 17. Sep 2019

Nå nærmer vi oss årets MILJØSAMLING i Sälen, Lindvallen med nok en rekorddeltagelse. Det er registrert 84 utøvere, i tillegg kommer foreldre og søsken, totalt 147 personer er påmeldt. Samtlige setter vi kursen mot Sälen førstkommende fredag!

Kort huskeliste:

Nøklene kan hentes i resepsjonen på Experium før kl. 19, på fredag. De som kommer   senere må gi beskjed til meg/Lene F. på tlf. + 47 950 77 636, slik at jeg kan hente ut resterende nøkler. Kjøretid fra Elverum ca 1.45 t. 

Vi skal ligge i Vintergatan, se Områdekart Lindvallen.docx. Vi kan ha leilighetene til kl. 18 på søndag. Sluttvask før avreise må hver enkelt leilighet ordne selv. Er det noen som ønsker sluttvask, koster dette kr 950,- per leilighet. Dette må det bestilles hos meg så snart som mulig, og senest onsdag kveld. 

Det er dyner og puter i leilighetene, men man må ta med pute-, dynetrekk og laken selv, samt håndklær. Oppvaskmaskinpulver, håndsåpe og toalettpapir er det noen ganger i leiligheten, men vi anbefaler å ta dette med eller kjøpe i butikken om det skulle mangle. I tillegg til alt av treningstøy etc. Se tips nederst i programmet vedlagt.

Strandbygda spanderer hamburgerbuffet på Oleary`s kl. 19 lørdag. Utover dette må hver enkelt ordne mat selv. Det er matbutikk, ICA, i gåavstand fra leilighetene. Åpen alle dager kl. 8 - 20. I ungdomssleilighetene lager man også mat – der må utøverne selv gjøre avtale om hva de skal ha til middag fredag, samt hvordan de organiserer tørrmaten.

Vi gir dere alle badebilletter til bruk i svømmehallen, Experium for de som ønsker det. Disse vil bli levert ut fredag kveld. NB! Billetter som ikke blir benyttet leveres til meg etter middagen på lørdag, da vi kan returnere ubrukte billetter. Vi har lagt inn rom i programmet til bading i Experium, for både de yngre og de eldre utøverne. Men husk at det er foreldrene som må følge opp barna i badeanlegget!

Det er kr 400,- per medlem for deltakelse. Innbetaling skjer via VIPPS, trykk på kjøp og betal, søk opp STRANDBYGDA og under samlinger finner du rett sum. Husk å notere navnet på familien/personene betalingen gjelder for. Trenere skal ikke betale, klubben dekker oppholdet for våre trenere. 

Vi tar med klubbens luer og pannebånd for de som ønsker å kjøpe dette. 

Her er 2019 Program Sälen.pdf, samt fordeling 2019 Leiligheter Sälen rev 19.9.2019.pdf

Ta gjerne kontakt med Lene på tlf.: +47 950 77 636 om dere har spørsmål i forkant eller underveis i samlingen! 

 Velkommen til en aktiv og sosial helg i Sälen!!

Hilsen
styret og trenere v/Lene F.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.