Info miljøsamling Sälen 28.-30. sept

Postet av Marianne Sveen den 26. Sep 2018

Nå nærmer vi oss årets MILJØSAMLING i Sälen, Lindvallen med rekorddeltagelse. Det er registrert rundt 90 utøvere, i tillegg kommer foreldre og søsken, totalt 145 personer er påmeldt og setter kursen mot Sälen førstkommende fredag!

Litt informasjon: 

  • Nøklene kan hentes i resepsjonen på Experium før kl. 19, på fredag. De som kommer senere må gi beskjed til meg/Lene F. på tlf. + 47 950 77 636, slik at jeg kan hente ut nøklene. Kjøretid fra Elverum ca 1.45 t. 

  • Vi skal ligge i Vintergatan, se Områdekart Lindvallen.docx. Vi kan ha leilighetene til kl. 18 på søndag. Sluttvask før avreise må hver enkelt leilighet ordne selv. Er det noen som ønsker sluttvask, koster dette kr 950,- per leilighet. Dette må det bestilles hos meg så snart som mulig, og senest fredag kveld. 


  • Det er dyner og puter i leilighetene, men man må ta med pute-, dynetrekk og laken selv, samt håndklær. Oppvaskmaskinpulver, håndsåpe og toalettpapir er det noen ganger i leiligheten, men vi anbefaler å ta dette med eller kjøpe i butikken om det skulle mangle i leilighetene! I tillegg til alt av treningstøy etc. Se tips nederst i programmet vedlagt.

  • Strandbygda spanderer hamburgerbuffet på Oleary`s kl. 19 lørdag. Utover dette må hver enkelt ordne mat selv. Det er matbutikk, ICA, i gåavstand fra leilighetene. Åpen alle dager kl. 8 - 20.

  • Det er mulighet til å bruke svømmehallen i Experium for de som ønsker det. Det blir levert ut badebilletter fredag kveld. NB! Billetter som ikke blir benyttet leveres til meg etter middagen slik at klubben kun betaler for de som har benyttet badebillettene. VI har lagt inn rom i programmet til bading i Experium, for både de yngre og de eldre utøverne. Men husk at det er foreldrene som må følge opp barna i badeanlegget!

  • Det er kr 350,- per medlem for deltakelse. Innbetaling skjer via VIPPS, trykk på kjøp og betal, søk opp STRANDBYGDA og under samlinger finner du rett sum. Husk å notere navnet på familien/personene betalingen gjelder for. Trenere skal ikke betale, klubben dekker kostandene for våre trenere. 

Vedlagt her er Info_program.doc for samlinga og Leilighetsfordeling 2018.pdf


Ta gjerne kontakt med meg på tlf.: +47 950 77 636 om dere har spørsmål i forkant eller underveis i samlingen! 

Velkommen til en aktiv og sosial helg i Sälen!!

Hilsen
styret og trener v/Lene F.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.