GP-sprinten 21. mars

Postet av Marianne Sveen den 7. Mar 2018

GP-SPRINTEN 2018...

Onsdag reiser vi med 62!! skiløpere til Nybygda for å delta på årets GP-sprint i fristil. Kjempemoro at så mange blir med!

Skistadion i Nybygda ligger langs Kvemyrvegen i Nybygda 8 km nordøst for Brumunddal. Enkleste kjørerute er FV51 eller FV52 fra Br.dal.

Dere møter enten direkte på stadion cirka kl.17.15, eller ved Elkjøp i Elverum. Bilene må rulle fra Elkjøp kl.16.30. Trener på Gr.2 - Trygve Klingen er kontaktperson ved Elkjøp.

Når dere kommer frem til stadion, se etter beachflagget til Strandbygda. Der vil dere få møte trenere/ledere, få utdelt startnummer og annen informasjon.

Trenerne til de enkelte gruppene vil sørge for å gå igjennom løypa med skiløperene vår

Startlistene er klare, se denne linken. Tidligere år har man startet med prolog for G/J11 t.o.m. junior fra kl.1800. Klassene 8-10 år har gått heat i tidsrommet kl.1900-1945. Så har klassene 11 år og eldre(alle får gå en finale) gått finaler fra 1945, og utover.

McDonalds i Brumunddal er klar over at vi kommer med mye sultne barn, og voksne. Foreslår at dere reiser dit etter hvert som dere er ferdige på skirennet. Da får vi fordelt trykket på serveringa

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.