Miljøsamling Sälen - info/leil.fordeling/program revidert!!

Postet av Marianne Sveen den 9. Sep 2016

Nå nærmer vi oss miljøsamlingen Sälen, Lindvallen med rekord deltagelser.

Her er info-program for samlinga og fordeling leiligheter rev. 14.09

Her kommer litt mer info:

Nøklene kan hentes i resepsjonen på Experium før kl 19.00. De som kommer senere må gi beskjed til Lene Faraasen på tlf. 950 77 636, slik at hun kan hente ut nøklene. Kjøretid fra Elverum ca 1.45 t. Følg med på været i Sälen

Vi skal ligge i Vintergatan, se Områdekart Lindvallen.docx. Vi kan ha leilighetene til kl 18.00 på søndag. Sluttvask før avreise må hver enkelt leilighet ordne selv. Er det noen som ønsker sluttvask kr 950,- pr leil, må det bestilles hos Lene så snart som mulig, og senest fredag kveld. Det er dyner og puter i leilighetene, men må ta med pute-, dynetrekk og laken selv.

SIL spanderer Hamburgerbuffet på Oleary`s kl 19.15 lørdag. Utover dette må hver enkelt ordne seg selv. Er matbutikk ICA i gåavstand, åpen alle dager kl. 8-20.

Det er mulighet til å bruke svømmehallen i Experium for de som ønsker det. Det blir levert ut badebilletter fredag kveld. NB! Billetter som ikke blir benyttet leveres til Lene etter middagen slik at SIL kun betaler for de som har benyttet badebillettene.

Det er kr. 350,- per pers. for overnatting. Innbetaling skal skje pr. VIPPS, info om når det er klart til å motta innbetaling vil bli lagt ut på facebook, antar at det blir tirs/ons. NB! Trenere skal ikke betale - ref. tidligere år.

Spørsmål kan rettes til Lene Faraasen tlf. 950 77 636, som ønsker alle velkommen til en sporty og sosial weekend.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.