Skirenn 10.-12. mars

Postet av Marianne Sveen den 6. Mar 2023

NC senior/U23 NM  ble arrangert av Mjøsski på Veldre sag 10.-12. mars på kjølig og trått føre til å være i mars. Distansene er klassisk sprint - klassisk - fristil og det er også mulighet for K/M 19-20 å delta.  Johanne Harviken avsluttet sterkt med 6. pl på fristil etter å ha blitt nr 15 på sprint og nr 16 på klassisk. Carina Sveen hadde sin beste plassering på sprint med 54. pl som ble 40. pl i U23 NM. Aurora G Strand gikk også sprinten og endte rett foran Carina med 49. pl som ble 36. pl i U23 NM. Bra innsats av våre jenter:)

Vang skiløperforening arrangerte Trysil cupnr 6 i klassisk sprint på Gåsbu 11. mars.  Her er resultatene med flott innsats av våre løpere og vi fikk to på toppen av pallen med Helle N. Roneberg J14 og Aurora G Strand K19/20.

Gratulerer til Ingrid Låte med et historisk uttak til Holmenkollen da det er første gang damene får stille i Kollen.  Som yngst i startfeltet imponerte Ingrid med  12. pl i hopprennet og gikk også et bra langrenn og endte til slutt på en flott 13. pl.


GRATULERER TIL MAIKEN MED SKISPORTENS ALLER HØYESTE UTMERKELSE, HOLMENKOLLMEDALJEN!!

Vår egen Maiken C. Falla og hopper Stefan Kraft fra Østerrike mottok i helgaHolmenkollmedaljen fra kong Harald. Den ærverdige medaljen har vært delt ut siden 1895 av Skiforeningen. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.