STØTTEAPPARAT TIL KRETSRENN SESONGEN 2020-2021

Postet av Marianne Sveen den 21. Des 2020

Pga. smittevern, og et ønske om at flest mulig løpere skal få delta på kretsrenn, så vil klubbene bli tildelt et visst antall plasser for støtteapparat etter at påmeldingslistene er klare. Støtteapparatet er de som, sammen med utøverne, får tilgang til stadionområdet på vinterens skirenn. For de yngste vil det stort sett være en person i støtteapparatet per utøver. Foresatte kan da selv registrere hvilken støtteperson som utøveren skal ha med seg inn på stadion på skirennet.

For eldre barn/ungdommer/juniorer og seniorer vil klubbene tildeles plass til en støtteperson pr tredje, fjerde eller femte løper. Det vil da være klubben som melder inn hvilken/hvilke støtteperson(er) som skal få tilgang til stadionområdet under det aktuelle skirennet. Klubbens valg av støttepersonell blir bekjentgjort på klubbens Facebookside i forkant av skirennet. Styret har vurdert at følgende momenter vil bli tillagt vekt når klubben skal velge ut støttepersonell til skirenn i vinter:

 1. Støtteperson som kjenner alle utøverne (gjerne en trener for den bestemte aldersgruppen)

2. Støtteperson som har god kompetanse på skismurning (festesmurning på klassisk og manuell struktur på skøyterenn).

3. Støtteperson som bør være med av andre spesielle hensyn

Selv om man som foresatt ikke blir tildelt plass i støtteapparatet, vil det fortsatt være mulig å kjøre sin utøver til skirennet. Vi har også erfart at det som oftest vil være mulig å oppsøke konkurranseløypa og stå med god avstand og heie på deltakerne som går forbi.

Vi er svært glade for at det blir forsøkt gjennomført kretsrenn også i sesongen 2020-2021, selv om vi ikke kan være like mange samlet på stadion som tidligere. Vi ser alle frem imot den dagen vi igjen kan dra på skirenn som normalt.

Ulf Erik Strand, Sportslig leder, Strandbygda IL


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.