Samlingsplan 2022-23

Postet av Marianne Sveen den 24. Mai 2022

SAMLINGSPLAN STRANDBYGDA IL våren, sommeren og høsten 2022
 Da er Samlingsplan SIL 2022 - 2023.pdf til klubben samkjørt med kretsens samlingsplan og vår sportslige leder, sammen med trenerne på de eldste gruppene har satt sammen noe vi mener er en god plan til våre utøvere. Sett av helgene som gjelder for deg eller dine utøvere. Detaljert informasjon om de ulik samlinger vil bli lagt ut fortløpende, foreløpig ber vi dere huske på følgende:

  • Husk påmelding til SUMMERCAMP, frist 31. mai. Informasjon ligger på nettsiden vår og på FB
  • Sett av kvelden 21. juni til sommeravslutning på Stavåsdammen. Dette vil være en kveld hvor vi kombinerer trening, med bading og litt varm mat fra grillen.
  • Informasjon om påmelding til INTERKRETSSAMLING for våre 15 - 16 åringer er lagt ut. Informasjon finner du både på vår nettside og FB.

 Til informasjon har vi i styret besluttet at vi dekker 50 % av deltakerkostnadene på krets-/interkretssamlingene for våre utøvere, fra 13 år og oppover (ikke dagsamlingene og samlingen på Rena), i tillegg dekker vi alle kostnader for våre trenere. Samlingen på Stavåsdammen er gratis, og miljøsamlingen er sterkt subsidiert av klubben. Målet er at kostnaden for deltakelse på aktiviteter i regi av klubben, skal være så lav som mulig for den enkelte. Vi kommer tilbake til informasjon om dette etterhvert som påmeldingen til de ulike samlinger legges ut.
 
 Håper dette gir dere en god oversikt over samlingene denne sesongen - ta kontakt med Ulf Erik Strand eller Lene Faraasen om dere har spørsmål!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marianne Sveen