INFO MILJØSAMLING SÄLEN

Postet av Marianne Sveen den 20. Sep 2022

Nå nærmer vi oss årets MILJØSAMLING i SÄLEN, LINDVALLEN. Vi er 80 utøvere, foreldre og søsken som setter kursen mot Sverige førstkommende fredag!

KORT HUSKELISTE:

    Nøkler hentes ved Check – in 2, det er langs vegen etter at du har tatt av mot Vasabyen og Vintergatan. I oversikten over hvor du skal bo, har vi lagt inn koden for å hente ut nøkkelen til deres leilighet. Se områdekartet som det er lenket til i punktet under. 

    Vi skal bo i Vintergatan, se områdekart Lindvallen Vi kan ha leilighetene så lenge vi vil på søndag, det vil si at alle kan dusje, spise og nyte dagen også søndag etter tur/fjelltur/langtur. Sluttvask er inkludert, det eneste vi må gjøre før avreise er å tømme søppel og sette på oppvaskmaskin.  

    Gruppe 4, 5 og 6 har første treningsøkt fredag kl. 1830, mens for gruppene 1 – 3 er det ingen organisert trening fredag kveld. Middag fredag er i den enkelte leilighet.  

    Det er dyner og puter i leilighetene, men man må ta med pute-, dynetrekk og laken selv, samt håndklær. Det er dobbeltsenger og brede underkøyer, så ta med store nok laken. Det skal være oppvaskmiddel i leilighetene, men ta med håndsåpe og toalettpapir, som det sjelden er i leilighetene. Ønsker man servietter og annet «stasj» må det også medbringes. I tillegg til alt av treningstøy etc. Se tips nederst i programmet.

    Strandbygda spanderer middag på Oleary`s kl. 20 lørdag, her serverer vi Cheddar Cheese Burger meny. Utover dette må hver enkelt ordne mat selv. Allergier og annet er det meldt fra om til restauranten. 

    Det er matbutikk, i gåavstand fra leilighetene, men den ligger nå ved bensinstasjon ved innkjøring til området og ikke ved resepsjon som tidligere. Åpen alle dager kl. 07 - 22. 5 – 10 min gåavstand. 

    I ungdomssleilighetene ønsker vi at ungdommene lager mat og spiser sammen med de man bor med. Vi har utpekt en hussjef i ungdomsleilighetene. Ingrid Låte er hussjef og hovedansvarlig for jenteleiligheten og Mats E. Skaret har tilsvarende ansvar for gutteleiligheten. De oppretter en gruppe hvor de avtaler hva den enkelte skal ha med til felles middag, fredag kveld. Frokost og lunsj kan den enkelte ordne selv. 

    På facebook vil det bli stilt spørsmål om hvem som skal bade i Experium , vi må ha en oversikt over dette, da det er «slot – tider» i svømmehallene for så store grupper. Informasjon om dette kommer.

    Det er kr 600,- per medlem for deltakelse på samlingen, ikke medlem betaler kr 900. Innbetaling skjer via VIPPS. Benytt qr – koden under, eller du kan søke på Strandbygda IL i VIPPS, der finner du Miljøsamling 2022 og utfør betalingen. 

Husk å notere navnet på familien/personene betalingen gjelder for. Trenere skal ikke betale, klubben dekker oppholdet for våre trenere. 

    Vi tar med klubbens luer og pannebånd for de som ønsker å kjøpe dette. 

Her er Program Miljøsamling 2022.pdf, samt Leilighetsfordeling Miljøsamling 2022.pdf. Ta gjerne kontakt med meg på tlf.: +47 950 77 636 om dere har spørsmål i forkant eller underveis i samlingen! 

Velkommen til en aktiv og sosial helg i Sälen!!

Hilsen

styret og trenere v/Lene F.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.