KM stafett/SC avslutning Natrudstilen og Troll ski marathon

Postet av Marianne Sveen den 8. Apr 2019

6. og 7. april ble det gjennomført kretsrenn/Sjusjøcup og KM stafett på Natrudstilen av Sjusjøen IL. Begge dager var det fri stil og med mange spreke SIL løpere i løypa.

Bra innsats av alle våre løpere lørdag og noen fikk også klatre opp på pallen med 1. pl til Hedda F. Alme J11, 3. pl Peder Hagen G11, 1. pl Sebastian W. Hagen G12 og 3. pl Msen Svein Nordaas. Her er Komplette resultater. Dette var siste rennet i Sjusjøcupen og det ble gul trøye og vinner av cupen i kl G15 til Sigurd Nordaas, M17 Audun Nordaas og Msen Svein Nordaas. Her er sammenlagtliste Sjusjøcupen.

Søndag ble en moro dag i løypa med mange SIL lag på startstreken der alle gjorde sitt beste for laget. Ble seier i mix 11-12 år med Sivert/Hedda/Sebastian på laget, mens det ble en lett seier og KM gull til Ksen med Johanne/Carina/Christina på laget uten konkurranse og KM sølv til Simen/Vetle/Torstein etter en hard kamp i løype der de ente bare noen sekunder bak Mjøsski. Her er Komplette resultater

Troll ski marathon ble arrangert på lørdag der SIL hadde flere til start, flott innsats i løypa. Her er resultatene