Skirenn 27.-28. januar

Postet av Marianne Sveen den 22. Jan 2018

Kjellmyra IL arrangerte KM sprint klassisk (SC4) lørdag 27.01 i strålende vintervær og det ble mange dueller der våre løpere ga alt. I gutter 11 år hadde vi to på pallen med 2. pl til Sivert Ø. Engen og 3. pl Ulrik G. Strand. For kl. 13 og eldre var det KM og SIL gratulerer Aurora G. Strand og Sigurd Nordaas med KM gull i J/G 14 år. Her er alle resultatene

Våler IL arrangerte KM fristil fellesstart (SC4) søndag 28.01, det var enkeltstart for klassene 8-11 år. Nok en dag med god innsats av våre løpere i flate løyper uten hvile. Ble nr. 2 pl på Kristine Hagen i J12. I KM klassene ble det gull til Sigurd Nordaas G15, bronse til Aurora G. Strand J15 og sølv til Ulf Erik Strand og bronse til Svein Nordaas i Msen. Her er alle resultatene

Torstein Vestli gikk inn til en strålende 2. pl i Msen på fellesstart KM i Oppland der det var meget tøff konkurranse og ble plassert mellom to Veidekke Innlandet løpere og bare 0,4 sek etter seier.

SIL hadde turløpere på start i Trysil Knut rennet den 27.01 som er 40 km og seedingsrenn til blant annet Birken. Det ble klasseseier i M36-40 til Jørgen Stensløkken, for alle resultater se her