Bestilling klubbtøy

Postet av Marianne Sveen den 21. Okt 2019


Alt er nå klart for sesongens første mulighet til å bestille klubbtøy. Vi anbefaler på det sterkeste å bestille klubbtøy nå innen 23. oktober. Nå er prisen lavest og levering blir ca. 6. desember. Ved neste mulighet vil prisen bli noe høyere og levering blir da trolig i månedskiftet januar/februar.

Det kommer egen bestilling på dunjakker. Luer og pannebånd i klubbfarger, og supporterlue (se kommentarfeltet), kan kjøpes direkte fra klubben på skistadion utover høsten.

Nytt av året er at hoodie/hettejakke er tilgjengelig for bestilling. Hettejakka er i grå og sort (uten hvitt) som vist i kommentarfeltet. Tilsvarende jakker, men i andre farger, henger fremme for prøving på Hagen sport.

Slik gjør du:

Steg 1 – opprett en egen personlig bruker på http://xn--dhlie-sra.com/ (https://www.dahlie.com/no-no/account-login)

Steg 2 – logg ut.

Steg 3 – Logg inn, men før du trykker logg inn, må du huke av på «Jeg er en team- eller partnerkunde» og skrive inn koden «1028» på TEAM ID.

Steg 4 – klikk deg videre på «fortsett og shoppe» og velg de produktene du ønsker. (Tips: er du inne på ett produkt, og vil tilbake til TEAM STRANDBYGDA siden, må man trykke på TEAM STRANDBYGDA øverst i høyre hjørne).

Steg 5 - når ønskede produkter er valgt, gå så videre til kassen og fullfør betaling.

Steg 6 – varene hentes på Hagen sport når varene har ankommet0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline